Diensten

Bekijk onze diensten

U kunt bij HQ Afbouw terecht voor diverse afbouwwerkzaamheden, waaronder het plaatsen van plafonds en wanden en de installatie van lichten. Daarnaast bieden we ook maatwerk meubilair en stucadoorswerk aan.

Ons team van ervaren monteurs staat klaar om uw wensen te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw plafond, het creëren van een uniek meubelstuk of het aanbrengen van stucwerk op uw wanden, wij zorgen ervoor dat het resultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Maatwerk meubilair is ook een van onze specialiteiten. We kunnen elk meubelstuk op maat maken en aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een boekenkast, een bureau of een kastenwand, wij leveren vakmanschap en kwaliteit.

Onze stucadoors zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten stucwerk, van traditioneel tot modern. We zorgen voor een perfecte afwerking van uw wanden en plafonds, met oog voor detail en precisie.

Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan afbouwwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om u te helpen uw droominterieur te realiseren!

Afbouw
Houtenplafonds
Klimaatplafonds
Maatwerk Kantoormeubilair
MS Plafonds
MS Voorzetwanden
MS Wanden
Plafondisolatie
Scheidingswanden
Systeemplafonds
Systeemwanden
Wandisolatie